Types

Truma-Caravanmover-XT

 

Truma Movers XT – XT2 – XT4 – Volautomatische movers
Met de Truma Mover XT serie beschikt Truma over de meest geavanceerde caravan mover verkrijgbaar op de markt. De XT serie onderscheid zich zelf op ieder front van de rest van de concurrentie. Zo is de Mover XT de enigste mover die een 100% recht loop heeft een ongekend laag gewicht. Daarnaast zijn de motoren van de Mover XT extra energiezuinig dit maakt het mogelijk om een lichtere accu te gebruiken dan bij andere movers noodzakelijk is.

Kiest u voor een mover uit de XT serie dan kiest u voor uitmuntende kwaliteit!
button-leesmeer


Truma-Caravanmover-SE RTruma Mover SE R – Volautomatische mover
De Truma SE R is een zeer hoogstaand doorontwikkelde mover van Truma. Al vanaf 2008 op de markt en sinds dien beter en beter gemaakt mede door het doorvoeren van jarenlange technische ervaring. De SE R caravan mover heeft ongekende sterke motoren die met gemak iedere obstakels tot zich nemen. In het binnenste van deze Truma Mover zit de kracht, zeer degelijke onderdelen vervaardigd uit brons en staal verplaatsen uw caravan keer op keer  met veel plezier.

 button-leesmeer

 


Truma Mover SR – Halfautomatische moverTruma-Caravanmover-SR
De Truma SR is de aller lichtste caravan mover in zijn klasse. Sinds 2006 is dit model op de markt en sindsdien doorontwikkeld tot een zeer hoogstaand niveau. Kiest u voor een handmatig bediende mover dan is de Truma SR wat betreft Mycaravnmover.nl de beste keuze. 

button-leesmeer

 

 


Go2-Caravanmover-Go2Go2 mover – Halfautomatische mover
Binnen het GO2 assortiment bevind zich enkel en alleen de GO2 mover. Een GO2 mover biedt een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. En is daarom een perfecte mover voor de doelgroep die niet al te diep in de buidel wil tasten maar wel over een doordacht model mover wil beschikken. De GO2 movers wordt in het verre oosten geproduceerd op basis van een europees beproefd design. Hierdoor zijn de kosten lager maar doet de kwaliteit niet ten onder voor een europees geproduceerd model.

button-leesmeer

 

 


Powertouch – Evo & Evo plusPowertouch-Caravanmover-Evolutionplus[1]Powertouch-Caravanmover-Evolutionplus[1]
De Powertouch Evo & Evo Plus kennen onderhuids dezelfde eigenschappen. Het verschil tussen de twee modellen zit hem in het aan- en afzwenken van de mover. Bij de Powertouch Evo gebeurd dit handmatig bij de Evo Plus gebeurd dit volledig automatisch. Dit type caravan mover kent een zeer plat design wat de bodemvrijheid ten goede komt.

button-leesmeer

 

 


Powertouch – ClassicPowertouch-Caravanmover-Classic
Met een Powertouch Classic mover heeft u de beste prijs/kwaliteits mover die er te verkrijgen is. De Classic was voorheen bekend onder de naam Powertouch 1XL maar is onlangs geheel geupdate. Verschillende aanpassingen zijn er in de Powertouch Classic doorgevoerd op zowel uiterlijk vertoon  als technisch vlak.

button-leesmeer