header-service

Service

Service GO2 en PowrTouch
Neemt u voor service op GO2 en PowrTouch caravan movers altijd contact op met de dealer waar u de mover heeft gekocht.

Internationale service Truma Movers
Naast vijf jaar garantie biedt Mycaravanmover.nl ook een uniek Europees servicenetwerk dat vijf jaar lang na aankoop tot u beschikking staat voor het oplossen van problemen aan uw Truma caravan mover. Bent u op vakantie in bijvoorbeeld Italië en ondervind u problemen met uw Truma Mover? Wendt u zich in dit geval tot het service dealernetwerk van Truma. Een monteur komt u ter plekke helpen met het oplossen van het probleem. Wilt u weten welke dealer er bij uw vakantieadres in de buurt zit? Kijk dan op de Truma website.

Truma caravan app

Truma heeft ook een handige app voor Android en iOS waarin naast handige features zoals de zonnestandtool en de voertuignivellering ook een geïntegreerde zoekfunctie zit waarmee u eenvoudig Truma dealers en Truma servicepartners in heel Europa kunt vinden.

De app gebruikt daarvoor de actuele locatie of zoekt in een bepaald gebied volgens plaats en postcode. De Truma app is geschikt voor smartphones en tablets en voor Android en iOS. Hij kan gratis gedownload worden in de App Stores van Google Play en Apple iTunes.

iOS 7 GUI PSD (iPhone 5S/C)iOS 7 GUI PSD (iPhone 5S/C)iOS 7 GUI PSD (iPhone 5S/C)

Zo werkt Mycaravanmover.nl op de achtergrond mee aan het slagen van uw onbezorgde vakantie.