Proces

Mycaravanmover.nl biedt u alle informatie rondom caravan movers en bijbehorende accu’s. Omdat wij geloven in een goed advies verkopen wij onze caravan movers niet online, maar bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak met één van onze dealers voor plaatsing te maken. Deze dealers kunnen u goed adviseren of de door u gewenste caravan mover voor uw caravan geschikt is.

Prijzen
De op de website gemelde prijzen voor caravan movers zijn altijd inclusief montage van de mover onder uw caravan bij een van de mycaravanmover.nl dealers. Afhankelijk of u een PowerSet bij uw caravan mover wil en welke type PowerSet u nodig heeft veranderd de totaalprijs. Op de diverse caravan mover pagina’s tonen wij dan ook de PowerSets die voor deze caravan mover geschikt zijn en kunt u de door u gewenste PowerSet bij de caravan mover kiezen. Advies nodig? Bel dan de klantenservice of één van onze dealers.

Weten welke caravan mover voor uw caravan geschikt is?
Omdat het niet altijd even makkelijk is te bepalen is welke caravan mover voor u geschikt is hebben wij een unieke caravan mover configurator ontwikkeld waarmee u in vijf eenvoudige stappen kunt bepalen welke caravan mover voor uw caravan geschikt is. Zorg dat u het kentekenbewijs van uw caravan bij de hand heeft, zodat u gemakkelijk bepaalde informatie kunt opzoeken (merk, type, bouwjaar en maximaal toelaatbaar gewicht van uw caravan). Nadat u de configurator heeft doorlopen krijgt u een advies voor de meest geschikte caravan mover. U kunt daarna direct een afspraak plannen bij een dealer bij u in de buurt voor de montage van deze caravan mover en eventueel de gekozen powerset.