Caravana Beursaanbieding t/m 31 Januari

Beste bezoeker van Mycaravanmover.nl,

Vanaf komende donderdag 21 januari opent de grootste kampeerbeurs van Nederland  weer haar deuren. Vanaf dan kunt  in het noorden van Nederland weer 6 dagen lang genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft. Met 5 hallen, 400 exposanten en 40.000m2 vloeroppervlakte is er heel wat te bekijken.

Ook wij van Mycaravanmover.nl zijn op de beursvloer aanwezig. Gedurende deze 6 dagen lanceren wij een extra scherpe all-in beursaanbieding. Vanaf 21 januari t/m 31 januari 2016 bieden wij drie complete mover pakketten aan tegen unieke actieprijzen. We hebben al een compleet pakket vanaf €1.195,-

Het all-in pakket bevat de volgende componenten:

  • Één van de 3 actie movers (aan u de keuze)
  • 5Ah acculader
  • 70Ah semitractie accu
  • Een professionele montage bij een dealer naar uw keuze

 

Op de volgende modellen is het beurspakket vanaf 21 januari van kracht.


Powrtouch Classic2Powrmover EVOTruma mover SER

 

 

 

 

 

 

Wij hopen natuurlijk dat u ons op de beurs stand komt bezoeken, lukt u dit niet ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van de actie. Selecteer daarvoor bij een van de actieproducten in het dropdown menu het “Caravana Beurspakket” en klik vervolgens op de “Afspraak maken” button.

Klik hier voor een uitgebreidere uitleg over de bestelprocedure.

Heeft u hulp nodig bij uw caravanmover keuze ? Wij hebben speciaal hiervoor een uitgebreide configurator beschikbaar. Bent u nog niet toe aan kopen maar wilt u wel uitgebreid worden geïnformeerd?  Dan kunt u ook direct een afspraak inplannen bij een van de aangesloten dealers. Ga hiervoor naar de Zoek een dealer pagina en selecteer de dichtstbijzijnde dealer.

LET OP!!! Het beurspakket is pas actief vanaf donderdag 21 januari  2016.

 

U vindt ons tijdens de Caravana 2016 op stand nr. 4364

caravana header

Geplaatst in Nieuws