Truma header

Truma

Iedere kampeerder kent caravan movers van Truma. Dat vinden wij bij Mycaravanmover.nl niet zo vreemd. Het Duitse familiebedrijf ontwikkelt al sinds 1949 comfort verhogende accessoires voor de caravan- en kampeerautobezitter. Het bouwde daarmee een voorsprong op die het nooit meer heeft weggegeven. Zo kwam Truma al 1961 als eerste met een goedgekeurd verwarmingssysteem voor de caravan. En stond daarmee aan de wieg van het winterkamperen.

Product
Alle Truma movers

Wij weten dat wie voor Truma kiest, zich verzekert van onberispelijke techniek in het hoogste segment van de markt. Daar zit uiteraard een prijskaartje aan. Maar van MyCaravanmover.nl krijgt u op alle Truma  caravan movers dan ook vijf jaar  internationale onderdelengarantie*. Via ons kunt u ook terugvallen op het internationaal dealernetwerk met Truma servicedealers. Met meer dan 500 servicepunten binnen Europa kunt u nagenoeg op iedere vakantiebestemming  op erkende service rekenen.

Mycaravanmover levert voor nagenoeg elke caravan een Truma  caravan mover. Dat gaat verder dan alleen het juiste model. Omdat Truma al vanaf 1999 movers produceert beschikt het over vele jaren ervaring en fabricage van  hulpframes en appendages in eigen huis en kunnen wij een manoeuvreersysteem aanbieden dat voor 100 procent bij uw caravan past. Optimale montage zorgt voor jarenlang plezier.

*De 5 jaar onderdelengarantie geldt enkel wanneer de montage heeft plaatsgevonden bij een erkende mycaravanmover dealer.

Caravancomfort van de hoogste klasse

Standaard 5 jaar garantie