powr-header

PowrMover

Bij Mycaravanmover weten we dat de betrouwbaarheid en het jarenlang probleemloos gebruik van elke mover valt en staat met kwaliteit van de gebruikte materialen. Ook in de luchtvaartindustrie is dat een eerste regel. Dus toen Powrwheel Limited, de Engelse hightech fabriek voor vliegtuighandlingmachines zich in 1990 zich met het manoeuvreren van caravans ging bemoeien, was dat een eerste vereiste!

Product
Alle PowrMover movers

Want wat was er aan de hand? Door toeval was de fabriek op zoek naar een verbreding van zijn productengamma en een medewerker was op zoek naar een minder vermoeiende manier om zijn caravan op zijn plaats te krijgen. Als fervent kampeerder zag hij altijd wel de mooiste plekjes. Maar altijd nét bovenop een heuveltje of op een plek waar hij met zijn hele span geen ruimte had om te manoeuvreren.

Het idee werd geboren. Powrwheel Limited gaf de betrokken ingenieur alle ruimte. Die ontwierp een oersterke aandrijving in een robuuste maar zeer lichte behuizing. De benodigde elektronica voorzag hij van veel veiligheid tegen bijvoorbeeld overbelasting, onderspanning en oververhitting. De eerste Powrmovers werden dan ook enthousiast ontvangen binnen de grote Engelse caravangemeenschap. Die zag al heel snel de unieke eigenschappen van dePowrmover. Wij delen dat enthousiasme en waarderen de Powrwheel vanwege hun lage gewicht en hoge trekkracht.

In 25 jaar is Powrwheel uitgegroeid tot het nummer één caravanmover merk in Engeland. Het bedrijf verhuisde eind 2011 naar een gloednieuwe fabriek in South Derbyshire en levert inmiddels meerdere productlijnen voor toepassing onder bijna alle caravans. Nog steeds vanuit de luchtvaartgedachte dat handlingequipment,krachtig, robuust van behuizing, optimaal beveiligd en licht van gewicht moet zijn. Dat zijn producteisen die wij volledig onderschrijven. Daarom heeft Mycaravanmover de complete range in ons assortiment. Overigens kennen wij nóg een unieke eigenschap: Powrmovers zijn zo compact dat de caravan meer bodemvrijheid overhoudt. Het stelt ons in staat een mover te leveren voor werkelijk alle omstandigheden. Met vijf jaar onderdelen garantie.

Luchtvaarttechniek voor de caravan

Standaard 5 jaar garantie