Garantie

Mycaravanmover.nl heeft zich gespecialiseerd in A-merk caravan movers. Onderhoud en reparatie kunnen wij daarom goed en professioneel uitvoeren. Tevens bieden wij op onze caravan movers ook een uitstekende garantie en service. Zo krijgt u bij ons op alle Truma en Powrtouch modellen vijf jaar garantie op materiaal en fabricage fouten. En bij de aanschaf van een Truma Mover kunt u zelfs rekenen op service op uw Europese vakantiebestemming.

Garantie Truma caravan movers

5jaarkopieBij de aanschaf van een Truma caravan mover bent u verzekerd van optimale garantie voorwaarden, vijf jaar lang! Mocht u binnen de eerste 2 jaar problemen ondervinden aan uw Truma Mover dan worden zowel de onderdelen als de eventuele arbeid aan u vergoedt. In de daarop volgende drie jaar worden alleen de onderdelen aan u vergoedt.

Bij de montage van een Truma caravan mover krijgt u van de mycaravanmover.nl dealer een garantieformulier die u samen met de dealer invult. Hiervan krijgt u een kopie die u, samen met de aankoopbon, nodig heeft om aanspraak te maken op de garantie. Bewaart u deze documenten dan ook goed. Daar wordt naar gevraagd als u contact opneemt de dealer.

De aanspraak op garantie geldt niet:
• voor slijtdelen, bij natuurlijke slijtage en/of bij gebreken die geen nadelige invloed op de werking hebben;
• als gevolg van andere dan originele onderdelen van Truma in de apparaten;
• als gevolg van het niet naleven van de inbouwhandleiding en de gebruiksaanwijzingen van de fabrikant;
• als gevolg van onvakkundige behandeling;
• als gevolg van onjuiste transportverpakking.

Deze 5 jaar lange garantie komt samen met een uniek Europees servicenetwerk dat 5 jaar lang tot u beschikking staat voor het oplossen van problemen aan uw Truma Mover. Bent u op vakantie in bijvoorbeeld Italië en ondervind u problemen met uw Truma Mover? Wendt u zich in dit geval tot het service dealernetwerk van Truma. Een monteur komt u ter plekke helpen met het oplossen van het probleem.

5jaarkopieGarantie Powrtouch caravan movers
Op Powrtouch caravan movers beschikt u over een garantietermijn van 5 jaar. Mocht u binnen de eerste 2 jaar problemen ondervinden aan uw Powrtouch mover dan worden zowel de onderdelen als de eventuele arbeid aan u vergoedt voor de resterende drie jaar geldt de garantie enkel voor de onderdelen. Mocht u problemen ondervinden met uw PowrTouch caravan mover neemt u dan contact op met de dealer waar u de mover heeft gekocht. Hij kan u verder helpen met de service aan de mover en de afwikkeling van de garantie.

Garantie GO2 caravan movers
2jaarOp Go2 caravan movers biedt mycaravanmover.nl een garantie van 2 jaar. Deze garantie is zowel op de onderdelen als arbeid voor het oplossen van problemen aan de caravan mover. Mocht u na aankoop problemen ondervinden met uw Go2 caravan mover neemt u dan contact op met de dealer waar u de mover heeft gekocht. Hij kan u verder helpen met de service aan de mover en de afwikkeling van de garantie.

Garantieperiode verlopen?
Uiteraard kunnen wij u ook helpen wanneer de garantieperiode op uw caravan mover is verlopen. Neem contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.